Elektronik sigaralar

Avrupada yok satan bu ürün Türkiye de yasak mı? Elektronik sigara yasaklandı mı?

 
 

Avrupada Elektronik sigaranın kullananımı  giderek artıyor ama Türkiyede tartışması bitmek bilmiyor .  Elektronik sigaralarının hayat  kurtardığını düşünen de var, zararlı olduğunu söyleyen  de. Ama genel düşünce  orjinal sigaradan daha az zararlı oduğu yönünde  olmuştur.

 

 

Dünyada  genelinde  Elektronik sigaralar pazarı giderek  çoğalıyor. “Sigaraya Karşı Sağlık Hareketi” adlı bir  dayanışma  derneğinin yürüttüğü anket sonucunda, İngiltere’de geçen sene 700 bin kişinin  Elektronik sigara kullandığına  gösteriyor . Dernek bu sayının 2013’te bir milyona ulaşacağını ve bazı tıbbi uzmanların bu sigarada büyük fayda potansiyeli gördüğünü konuşuyor.

 
 

Dünyada Elektronik sigara ile ilgili  pozitif yorumlar    duyabilirsiniz. Örneğin Manchester’da  full dolu bir bara giden  biri, oldukça  garip  bir sahneyle  karşı karşıya kalabilir. Bir masanın etrafında toplanmış bir grup  insanın sigara  tükettiğini görebilirler fakat havada duman kokusu ya da  masada kül tablası  göremez.

 

 

Elektronik sigaralar  , Sigara bağımlılığını  veya   tütün bağımlılığını  yok etmek  maksadıyla, sigarayı bırakmak yada zararsız sigara kullanmak isteyenlerin el, dudak alışkanlığını  ortadan kaldırmadan, koku ve zararlı duman gibi nitelikleri bulunmayan  ileri teknoloji üründür . Kişiler bu  cihazı kullanarak  hem maddi açıdan hem sağlığınız açısından daha iyi bir yaşam kalitesine sahip olabilirsiniz.İçinde  kanser yapıcı madde (katran, benzen, karbonmonoksit v.b) içermediği  gibi  size ve sevdiklerinize zararı  yoktur .

 

Tütünün  yüzlerce   tür zehirine ve maddi yüküne karşı  tasarlanmış alternatif bir  cihaz  olan Elektronik sigara fiyat  marka ve modele göre değişkenlik göstermektedir.

 
 

Bildiğiniz  gibi piyasada diğer tüm ürünlerde olduğu gibi  Elektronik sigaralarının da pek fazla markası ve satıcısı  vardır. Bunların bazıları  kötü  şartlarda üretildiği  için yarardan çok zarar getirmektedir.  Bu  nedenleden dolayı piyasada Elektronik sigara fiyatının  farklı  farklı olduğunu görebilirsiniz .  Elektronik sigara fiyatları nı görmek için www.elektriklisigara.org sitesine gidebilir detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

 

Elektronik sigara satış istanbul    cümlesinde  googleda arayarak bu bloga  geldiğine göre cihazı  satın almak üzeresin ve araştrıyorsun .

 

Elektronik sigaralar  satış sitesine  gitmek için buraya tıkayarak satın alabilirsiniz.

Standard

Leave a comment